Hairul Nizam's FotoPage

By: Hairul Nizam Zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Mar-2010 03:12 Email | Share | | Bookmark



Sunday, 4-Jan-2009 05:21 Email | Share | | Bookmark
Potrait - Combat






Monday, 29-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sebulan lebih xupdate

Nasib baik ada client call nak tengok sample, klau ta, xupdate lagi ler fp ni.....Sorry beb! Gambar yang lain menyusul kemudian, tapi kalau nak tengok wedding yang lain kena buat temujanji ler...



Sunday, 16-Nov-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark
Formula KBS Go Kart & Mini Bike Championship 2008

















Friday, 7-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Permata Hatiku



Dah lama sebenarnya gambar ini diambil, dalam bulan Julai yang lalu.......masa tu baby ni baru je mencecah dua bulan. So dalam bulan November atau Disember, Kak Liza sekeluarga akan balik ke sini untuk menyambung sesi fotografi outdoor bersama sama keluarganya untuk dijadikan album. Best juga ambik gambar baby.......mungkin dah pandai ketawa agaknya sekarang ni...........


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net